Change font size
It is currently 2014-10-24, 1:27 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 2   [ 15 posts ]
Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Bugreports
PostPosted: 2010-11-21, 8:26 pm 

Joined: 2010-11-15
Posts: 20
Location: Hungary
I hope I can issue bugreports here somehow. Maybe this can be a separate topic outside... Anyway, here's something I found :)
- In some cases, when uploading a new cuesheet, the PERFORMER part goes missing, although it was filled properly. I just experienced it again when uploading ASOT 195. The upload was around 20:10(UTC) [2010.11.21]. I used Firefox 3.6.12. The cuesheet was generated, but edited a bit manually with plain Notepad, saved in default format.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2010-11-21, 9:45 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: 2010-09-27
Posts: 126
was that on the old cuenation frankenstein or the new dev sandbox?

if its the old one then try upoading it to the sandbox and see if problem persists. if it doesn't then its the cue parser. lindmik's cuesheet parser is not fool-proof. the new parser is very, VERY fool-proof but still not perfect. right now i'm working on a new parser from scratch that will be fool-proof and much more forgiving if you're uploading a cuesheet scribbled on a toilet paper with a yellow crayon by a 3 year old, lol


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2010-11-21, 10:07 pm 

Joined: 2010-11-15
Posts: 20
Location: Hungary
It was the old one. :) It was quite strange since no special characters or whatever was in the sheet and only the performer part was missing. I couldn't try it with the dev, I have no access to uploading. :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2010-11-21, 10:10 pm 

Joined: 2010-11-15
Posts: 20
Location: Hungary
Hehh.. There's a register button for that :D Maybe I'm a fool really ;)
Anyway, it works with the dev correctly!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2011-04-09, 11:13 pm 

Joined: 2010-10-19
Posts: 5
Not so much a bug, more of an annoyance.

How do you clear the homepage URL field in the front page shoutbox? It keeps defaulting back to something I don't want.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2011-04-10, 6:26 am 
User avatar

Joined: 2010-09-27
Posts: 90
Location: Finlandia
jambowned wrote:
Not so much a bug, more of an annoyance.

How do you clear the homepage URL field in the front page shoutbox? It keeps defaulting back to something I don't want.

Definitely a bug, I'll look into it if it's on my side, or in CakePHP.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2011-04-10, 6:29 am 
User avatar

Joined: 2010-09-27
Posts: 90
Location: Finlandia
lindmik wrote:
jambowned wrote:
Not so much a bug, more of an annoyance.

How do you clear the homepage URL field in the front page shoutbox? It keeps defaulting back to something I don't want.

Definitely a bug, I'll look into it if it's on my side, or in CakePHP.

Of course it was my bug, fixed it!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2011-04-29, 8:37 pm 

Joined: 2010-11-15
Posts: 20
Location: Hungary
lindmik wrote:
Of course it was my bug, fixed it!

This one resurrected. :shock: Please use more pesticide! :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2011-06-01, 11:35 am 

Joined: 2010-11-15
Posts: 20
Location: Hungary
A new one:
http://cuenation.com/?page=tracklist&fo ... h_Tydi.cue

Track 36 shows "36. Elfsong - Talking (05:54)" while in the cuesheet editing mode it's like:
TRACK 36 AUDIO
PERFORMER "Elfsong"
TITLE "Eta Carinae (Aeron Aether Remix)
INDEX 01 113:59:05
Nice, huh? ;)
[Mozilla Firefox 4.0.1]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bugreports
PostPosted: 2011-06-01, 12:27 pm 
User avatar

Joined: 2010-09-27
Posts: 90
Location: Finlandia
bpedro wrote:
A new one:
http://cuenation.com/?page=tracklist&fo ... h_Tydi.cue

Track 36 shows "36. Elfsong - Talking (05:54)" while in the cuesheet editing mode it's like:
TRACK 36 AUDIO
PERFORMER "Elfsong"
TITLE "Eta Carinae (Aeron Aether Remix)
INDEX 01 113:59:05
Nice, huh? ;)
[Mozilla Firefox 4.0.1]

Nah, that's an ancient bug. I don't unset the variables after using them, so when there's a malformatted track (e.g. " is missing at the end) it will use the previous track's value. It should instead print an error to the user so that he can correct the cue.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 2   [ 15 posts ]
Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron